Darla Home

Всички изделия в този блог са изработени ръчно и имат запазен търговски знак. Ако искате да купите на дребно или на едро от нашите артикули, моля свържете се с нас чрез имейла или поръчайте през сайта ни: darlahome.com. All goods in this blog are hand made and copyrighted. If you want to buy any item, please contact us by email or through our website:darlahome.com.

10.12.11 г.

Behind the scenes II

Зад кулисите - II

Малена


Малена е едно от най-известните деца в българското интернет пространство, благодарение на майка си, архитект Биляна Гецова, която я снима от самото й раждане и споделя с нас своите невероятно цветни, стилни и емоционални кадри. 
Именно снимките на mamaNaMalena  ни вдъхновиха да започнем да правим аксесоари за деца и продължават да ни зареждат с творчески плам.

Както знаете, Малена е много красива и чаровна, но освен това тя е и изключително артистична, а като прибавим и естетското й предпочитание към по-оригинални и несладникави същества, разбираемо я поканихме за представянето на Пепе, Марико и Пеперудите в пролетната ни колекция. 
В случая нямахме конкретен сценарий, но при вида на аксесоарите и реквизита Малена изпадна във възторг и на секундата влезе в ролята на капитан Пепе, храбрият моряк.



На милата Марико сан.




С въодушевление се превъплъти в ловец на Пеперуди.


А в края на сесията беше просто във вихъра си...
В резултат - снимките станаха една от друга по-хубави и ние просто не можахме да изберем само няколко от тях...
В пролетния ни каталог можете да видите как се измъкнахме от това положение.


***


А сега ще ви споделим нещо, което едва ли подозирате - Малена не обича да я снимат
Още когато възникна идеята за приказните герои, ние я бяхме предвидили за
ролите на Питър Пан и Пипи Дългото чорапче - и трябва да знаете, че с голямо притеснение очаквахме съгласието й за снимките на коледния каталог. 
За наша голяма радост Малена каза "да". :)


Самата фотосесия беше непрестанна забава, ентусиазмът на Малена е толкова заразителен, че много скоро и ние подскачахме из студиото като нея.
Натоварихме я с още една роля - на Червената шапчица.
Предварително се бяхме уговорили с Биляна да подбере подходящи дрехи за героите и оставихме всичко в ръцете на Мама и Малена. 






Страхотен тандем са, нали?

Не знаем с какви думи да им благодарим за отделеното време, споделените емоции и пълното себераздаване, но тържествено обещаваме, че ще се възползваме възможно най-скоро от добрината и щедростта им. :)))


Честит рожден ден, Малена!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...