Darla Home

Всички изделия в този блог са изработени ръчно и имат запазен търговски знак. Ако искате да купите на дребно или на едро от нашите артикули, моля свържете се с нас чрез имейла или поръчайте през сайта ни: darlahome.com. All goods in this blog are hand made and copyrighted. If you want to buy any item, please contact us by email or through our website:darlahome.com.

23.09.12 г.

Behind the scenes III

Зад кулисите - III

Летният каталог 2012 г. 


Снимките за летния каталог бяха много весели. 

Решихме да бъдат в бар Кубо - най-подходящото място за тях . Плаж, море, коктейли и хубави хора, какво повече му трябва на човек...
Мъдро избрахме 18 ч за провеждането им и така успяхме чудесно да попречим на хората, които започнаха да пристигат в това коктейлно време, да се придвижват и сядат по горния етаж. 
 


 
 

 

След като се убедихме, че сме ги забавлявали добре, слязохме долу, за да могат да ни се насладят и останалите клиенти.

Грешката ни беше само, че избрахме бар Кубо - най-неподходящото място да накараш деца да ти обърнат внимание. :))
Инес срещна приятели и се впусна да играе с тях, а Рали до едно време ни търпя, но като видя пясъка изпадна във възторг и през останалото време трябваше регулярно да я поизтупваме от него за някоя и друга снимка. ;))
Прекрасни бяха и ние се забавлявахме много с тях!!!


Затова се наложи най-голямото дете - Поли, да се въздържи от бягане и игра по плажа и търпеливо да позира, да се преоблича и да сменя аксесоари.
Прекрасна беше и нямаме търпение да я снимаме отново!
 Използваните снимки са дело на фотографа ни Михаил Дечев и на Виктор Лазаров
По време на сесията бяхме снимани от любители и професионалисти, удобно раположени по шезлонгите, но до този момент никой не ни е пратил и един кадър... :(

Завършваме с Мадлен, която също беше там. 
Тя е с наш аксесоар, изработен за нея по поръчка.И разбира се самият каталог:Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...