Darla Home

Всички изделия в този блог са изработени ръчно и имат запазен търговски знак. Ако искате да купите на дребно или на едро от нашите артикули, моля свържете се с нас чрез имейла или поръчайте през сайта ни: darlahome.com. All goods in this blog are hand made and copyrighted. If you want to buy any item, please contact us by email or through our website:darlahome.com.

22.02.14 г.

Конкурс за приказка V

Приключенията на Микка и нейните приятели



Имало едно време едно момиченце със заешки костюм. То се казвало Микка. То отишла на Северния полюс при нейната най-добра приятелка мечката Анна. 




Но момиченцето видяло нещо различно в приятелката си. Видяло, че държи яйце. То знаело, че мечките не снасят яйца като птиците.
Анна казала, че там има малко сладко пингвинче, което ще се роди след няколко дни и трябва да го пази защото мама Пингвина е загинала във войната на китовете и делфините, а не може да го пази, защото ще ходи в Дисниленд при свойте малки. Микка предложила да го гледа и да се облече като неговата майка, като се излюпи.



Криела го под своя чадър в дъжд и сняг и то най-накрая се излюпило. Било щастливо,че някой е до него. То обичало своята мила и малка майка. Пингвинчето не знаело какво означава майка, но знаело, че тя се грижи за него много мило и нежно.


Автор:
Лора Георгиева Лазарова


1 коментар:

  1. "Пингвинчето не знаело какво означава майка, но знаело, че тя се грижи за него много мило и нежно."
    Колко сполучлив изказ : мило и нежно ,,,,,


    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...