Darla Home

Всички изделия в този блог са изработени ръчно и имат запазен търговски знак. Ако искате да купите на дребно или на едро от нашите артикули, моля свържете се с нас чрез имейла или поръчайте през сайта ни: darlahome.com. All goods in this blog are hand made and copyrighted. If you want to buy any item, please contact us by email or through our website:darlahome.com.

22.02.14 г.

Конкурс за приказка IV



Приключенията на зайчето Микка


Имало едно време едно зайче на име Микка, което тръгнало да търси много приключения със своя приятел еленчето Фин. Както тръгнали, по пътя пред тях видели едно голямо синьо яйце. Решили да вземат яйцето със себе си. Но не знаели, че това яйце е изгубено от майка му. 


По пътя изгубили яйцето, но го намерила една мечка. Тя взела яйцето и го занесла в нейната пещера. Микка усетила, че яйцето е паднало и казала на Фин да спре. Той я попитал:
-          - Защо?
Микка отговорила:
-         - Защото изгубихме яйцето.
Микка и Фин се върнали по пътя, за да търсят яйцето, но не го намерили. Изведнъж видяли голяма пещера и влезли вътре. Там видели яйцето и огромна мечка и много се изплашили. Но Микка измислила план и казала на Фин:
-          - Ти ще заблудиш мечката, а аз ще взема яйцето.
И така Фин заблудил мечката, а Микка взела яйцето и заедно с Фин избягали от пещерата.
В този момент се появила майката на яйцето и когато я видели те разбрали, че в яйцето има малко пингвинче. Тя видяла яйцето и веднага го познала. Микка и Фин повярвали, че това е нейното яйцето и й го дали. Майката благодарила на Фин и Микка и си отдъхнала. 



Двамата приятели продължили по пътя си с приключения.


Автори:
Диана Миленова Асенова, 4 клас, ОУ „Христо Ботев”, с. Брестница
Радка Ангелова Шаркова, 4 клас, ОУ „Христо Ботев”, с. Брестница
Милен Миленов Асенов, 1 клас, ОУ „Христо Ботев”, с. Брестница





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...