Darla Home

Всички изделия в този блог са изработени ръчно и имат запазен търговски знак. Ако искате да купите на дребно или на едро от нашите артикули, моля свържете се с нас чрез имейла или поръчайте през сайта ни: darlahome.com. All goods in this blog are hand made and copyrighted. If you want to buy any item, please contact us by email or through our website:darlahome.com.

22.02.14 г.

Конкурс за приказка II



Зайчето Микка


Имало едно време едно зайче на име Микка. То тръгнало да търси приключения и по пътя си срещнало елена Фреди. Освен Фреди, Микка видяла и едно малко яйце. Тя решила да слезе от елена и да вземе яйцето, след което отново се качила. По пътя те срещнали и бяла мечка.  Веднага се сприятелили с нея, прегърнали се и тръгнали. 



Както си вървели елена, мечката и Микка, едни пирати откраднали яйцето от тях. Еленът се ядосал и тръгнал към кораба. След това скочил на кораба, но яйцето паднало във водата. Зайчето Микка скочило във водата и извадило яйцето. След два дни яйцето се излюпило и се оказало, че е пингвинче. Зайчето Микка много се зарадвало. 


След време както се разхождали Микка и пингвинчето изведнъж видели майка пингвин. Тя много се зарадвала като видяла пингвинчето  и заедно се прибрали. След това и мечката, и еленът, и зайчето Микка, тръгнали да се прибират.

 Когато зайчето Микка се прибрало вкъщи  майка му много му се зарадвала, а то веднага започнало да и разказва за историята, която му се е случила.




Автори:
Стела Янкова Николова, 3 клас, ОУ „Христо Ботев”, с. Брестница
Николета Янкова Николова, 1 клас, ОУ „Христо Ботев”, с. Брестница
Нина Спасова Шаркова, 3 клас, ОУ „Христо Ботев”, с. Брестница


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...